Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρή καθυστέρηση για το Motorola Razr foldable smartphone, λόγω μεγάλης ζήτησης

*
Η Motorola ανακοίνωσε πρόσφατα το Motorola Razr foldable smartphone της, ωστόσο δεν θα κυκλοφορήσει βάσει του αρχικού σχεδιασμού, αφού η ζήτηση ήταν αρκετά μεγαλύτερη από το αναμενόμενο. Όπως αποκάλυψε λοιπόν η ίδια η εταιρεία, η νέα της συσκευή δεν θα κυκλοφορήσει στις 26 Δεκεμβρίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, αλλά πάει για κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο, χωρίς κάτι πιο συγκεκριμένο. Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες προ-παραγγελιών, ενώ επιβεβαιώνεται πως η κίνηση αυτή με την αλλαγή ημερομηνίας στοχεύει στο να μπορεί ο καταναλωτής να βρει τη συσκευή ακόμη κι αν δεν την έχει προ-παραγγείλει. Υπενθυμίζεται πως το Motorola Razr θα έχει εύκαμπτη οθόνη 6,2 ιντσών και η τιμή του για την αγορά των ΗΠΑ θα είναι $1499.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*